Als alle details kloppen

 

Een geslaagde fotoshoot valt of staat met een goede voorbereiding. Mooie foto’s ontstaan alleen wanneer alle details kloppen: professionele modellen, een bijzondere locatie, mooie visagie en een perfecte styling. Er komt dus heel wat bij kijken voordat een fotograaf daadwerkelijk aan de slag kan gaan. Vaak vergt het dan ook veel tijd om dergelijke producties goed te regelen. En dit kan ik u als geen ander uit handen nemen…

 

Sinds vele jaren werk ik als visagiste en organisator van fotoshoots samen met gerenommeerde fotografen zoals Martin Hogeboom, Adrian Kuipers, Melinda Lou van der Linden en enkele grote reclamebureaus. Mijn uitgebreide netwerk stelt mij in staat om snel en professioneel locaties, props en modellen te regelen. Bijna nog belangrijker is echter dat ik door mijn expertise de ideeën van klanten naadloos weet te vertalen in de praktijk. Hierdoor is het eindresultaat altijd wat u voor ogen had.

 

Voor mijn portfolio verwijs ik u graag naar www.2makeup.nl. Uiteraard stel ik mij graag eens persoonlijk aan u voor, tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

U kunt mij contacten via onderstaande gegevens.

 

gwenvermolenvisagie@icloud.com of 0620703990

 

Gwen Vermolen