Gwen Vermolen

visagie

Over mij...

Gwen en visagie

“Bij visagie houdt men zich bezig met het accentueren van de sterke kanten van een gezicht. Maar ook met het camoufleren of corrigeren van de minder sterke kanten. Af en toe voel ik me net een kunstschilder.” Aan het woord is Gwen Vermolen, visagist van beroep. Op deze website legt de make-up artiest uit over haar grote passie: het zoeken naar de ware schoonheid door een balans te creëren tussen innerlijk en uiterlijk. Kort gezegd? Het mooier maken van mensen.

 

Gwen en werkwijze

“Het is niet alleen de make-up die zorgt voor het resultaat. Het begint al met de juiste reiniging van je huid en aanbrengen van een goede foundation. Daarna komt de correcte make-up pas om de hoek kijken. Belangrijk om te melden: ik ben volledig onafhankelijk als visagist. Ik ben geen vertegenwoordiger van een bepaald merk. Zo kan ik vrij zoeken naar de juiste make-up en het passende merk om uiteindelijk de beste uitkomst te kunnen verzorgen. Men zegt wel eens tegen me dat ik mensen zo goed op hun gemak stel. Dat is, denk ik, cruciaal.”

 

Ben je nieuwsgierig geworden bekijk dan de portfolio van Gwen, voor de laatste updates kun je ook haar Facebookpagina bezoeken!